Kontxt

Texter som märks i bruset

IMG 4894

Jag har gjort tidningar i hela mitt vuxna liv. Är bekväm med både det snabba tempot på dagstidningar och med att disciplinerat planera och genomföra mer djuplodande reportage och läsvärda texter för magasin/kundtidningar. Texter med en tydig "röst" i mediebruset som får en kundtidning på fyra sidor att med åren växa till ett välmatat och angeläget magasin med läsare långt utanför den först tänkta målgruppen. Jag har gjort den resan med en kund och gör gärna om det.

Men jag kan förstås hjälpa dig med att föra ut ditt budskap på många andra sätt: interninfo, pressmeddelanden, webbtexter, kampanjer, filmmanus, broschyrer, storytelling...

Jag gör allt från behovsanalys, strategi och kanalval till genomförande. Från kreativ idé till färdigt resultat. Snabbt, smidigt och utan onödigt krångel. Själv eller tillsammans med mitt nätverk.

Naturligtvis strävar jag som alla andra efter långa relationer med mina kunder – min erfarenhet är att det är mest givande för båda parter – men ställer givetvis upp på tillfälliga och snabba uppdrag. Oavsett vad så levererar jag med kvalitet och alltid före deadline (en journalistisk reflex som sitter i, det kostar inget extra).

 

Skriv utE-post